Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (3.96 secunde)
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa. ... Nicolae.
Final glorios la Senat Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a facut si el bilantul celor patru ani de mandat actualului legislativ.
Scenariul din camera Deputatilor s-a repetat si la Senat, unde s-au infruntat democratul Radu Berceanu si PSD-istul Nicolae Vacaroiu. ... Asadar, Nicolae Vacaroiu a fost mandatat, pentru inca patru ani, sa fie al doilea om in stat.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, anunta masuri drastice pentru senatorii chiulangii. ... Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si-a avertizat colegii ca, incepand din octombrie, ar putea sa recurga la prevederile regulamentare si sa reduca diurna de sedinta pentru cei care nu se prezinta la lucru.
In acest context, cu titlu de noutate trebuie mentionat ca in locul lui Traian Jipa ar putea fi numit sef al IPJ Constanta Nicolae Safta. ... In realitate, Nicolae Safta informase cu privire la incidentul serban Pretor, secretarul de stat agresat de doi lucratori ai SPP.
Singura decizie adoptata a fost cea de revocare din functie a actualului secretar general, Constantin Sava, incepand cu lunea viitoare, urmand ca, la propunerea presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, interimatul sa fie asigurat de Constanta Calinoiu.
au cautat tot felul de pretexte pentru a-l ameninta cu debarcarea pe actualul presedinte al Senatului, social-democratul Nicolae Vacaroiu. ... Liberalul Nicolae Vlad Popa, membru al comisiei, a explicat ca acest amendament este necesar din perspectiva unei tot mai intense participari a parlamentarilor romani la lucrarile forurilor europene.
Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta. ... Actul normativ avea sa fie retras de primarul Dumitru Nicolae in urma cererii facute de umanisti de a se scoate art.
Calitatea luarilor de cuvant a involuat dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae a intrebat daca o poza cu autograful Papei are valoare de piata si trebuie declarata.
Comisarul sef Alexandru Nicolae, seful departamentului Trafic de Automobile de Lux din cadrul CZCCOA Constanta, ne-a declarat ca "in judetul nostru nu exista un fenomen infractional dezvoltat in ceea ce priveste traficul cu masini de lux, desi avem masini inmatriculate aici, in cazul aparitiei unor reclamatii si dosare, acestea vor fi cercetate de catre centrele zonale din judetele in care s-a facut prima inmatriculare.
Ziua de 21 aprilie, data cind se desfasura alegerea conducerii centrale a PSD, i-a adus primarului Dumitru Nicolae (foto) doua surprize neplacute. ... Dumitru Nicolae a replicat ca nici el nu a fost intrebat de Eugen Durbaca cind acesta "i-a inghesuit atitia oameni la societatile Primariei."
Dorind sa demonstreze ca vor sa se apuce serios de treaba, penelistii declara clar si raspicat, ca-i vor inlatura pe cei doi pesedisti, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, de la sefia celor doua Camere parlamentare.
Reprezentantii Coalitiei au inceput sa urmeze pasii politici ai calendarului semnat de liderii celor patru partide aflate la Putere, pentru finalizarea obiectului revocarii lui Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu din fruntea Parlamentului.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu.
Plecarea in bloc a membrilor Partidului Popular Crestin Democrat de la filiala Castelu, in frunte cu Nicolae Anghel, nu afecteaza in nici un fel structurile si calitatea membrilor PPCD, partidul ramanand cu numerosi oameni de valoare, cu atat mai mult cu cat este vorba in fapt de „niste lichele”.
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, a declarat marti seara, dupa sedinta Biroului Permanent Central al partidului, ca actuala Putere va merge „pana la capat“ in intentia de a-i schimba pe Adrian Nastase si pe Nicolae Vacaroiu de la sefia celor doua Camere.
a€žÃ§n numele grupului parlamentar al Partidului Conservator, am solicitat domnului Radu Timofte, director al Serviciului Roman de Informatii, date in legatura cu existenta unei arhive personale a lui Nicolae Ceausescu si am intrebat daca aceasta cuprinde un posibil Â'decret prin care Nicolae Ceausescu l-a facut general sub acoperire pe Dan VoiculescuÂ' (foto)a€œ, a declarat Hanganu.
"Pe tronsonul Camil Ressu - Nicolae Grigorescu au fost reabilitate atat carosabilul cat si trotuarele. ... Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie (1 km) vizeaza atat reabilitarea carosabilului cat si a trotuarelor", a explicat Oprescu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, precum si fostii chestori Serban Nicolae si Nicolae Vlad Popa au declarat ca nu s-a dat niciodata aviz favorabil unui astfel de document.
Nicolae Vestea din Rasnov participa la targurile de la MTR in mod frecvent. ... Am avut sute de ii!", ne-a spus Nicolae Vestea.
google-analytics.com